Ivan Katavić: Zadovoljstvo mi je donirati bolnicu, kad me Mato Devčić zamolio za pomoć, rado sam se odazvao

KTC POKLONIO 200 JASTUKA I JASTUČNICA Jednom sam već donirao koprivničku bolnicu kao što sam donirao i širom Hrvatske, a kad me Mato Devčić kao predsjednik HDZ-a i Križevčanac zamolio za pomoć, rado sam se odazvao. Bilo mi je zadovoljstvo donirati bolnicu koja je i križevačka, a ne samo koprivnička , osvrnuo se Katavić na motive doniranja.

KTC d.d. donirao je danas (u petak, 3.2. op.ur.) koprivničku Opću bolnicu Dr. Tomislav Bardek sa 200 jastuka i jastučnica.

Vlasnik križevačkog trgovačkog lanca Ivan Katavić uručio je danas u upravnoj zgradi KTC-a donaciju ravnatelju bolnice Mati Devčiću i pritom uputio nekoliko rečenica medijima.

– Križevčanac sam od 1965. tako da su kod mene humanitarni osjećaji prisutni već dugi niz godina. Jednom sam već donirao koprivničku bolnicu kao što sam donirao i širom Hrvatske, a kad me Mato Devčić kao predsjednik HDZ-a i Križevčanac zamolio za pomoć, rado sam se odazvao. Bilo mi je zadovoljstvo donirati bolnicu koja je i križevačka, a ne samo koprivnička – osvrnuo se Katavić na motive doniranja.

Ravnatelj bolnice Mato Devčić istaknuo je osobno i političko dugogodišnje prijateljstvo s Ivanom Katavićem što je na kraju dovelo do lakše realizacije ove donacije.

– Donacija poboljšava kvalitetu boravka naših primarnih bolesnika i bit će korišteni isključivo za naše bolesnike. Ovo je plemenit čin KTC-a, a pozivam i druge poslovne subjekte i građane da se angažiramo za brigu o zdravlju. Radi se o 200 jastuka i jastučnica za pacijente bolnice. Ovakva donacija ima dodatnu vrijednost jer se može već danas početi upotrebljavati za potrebe pacijenata – kazao je Devčić.

Ivan Katavić dodao je kako je donacija vrijedna nešto više od 10 tisuća kuna te je istaknuo kako bi volio da se i križevačka ambulanta uz lokalne poduzetnika angažira oko mogućih donacija s obzirom da ima saznanja o njenim potrebama.(ePodravina.hr)

20 godina CSF
Vezano
2 komentara
  1. Paola Epifani piše:

    I mene veseli, kao i dotičnu kaju, kada se gospon Katavić odrekao novih ljetnih guma kako bi se “iskazao” kao veliki dobrotvor. I to je udarna vijest, cijelih 10 000 kuna donacije. Maknimo maržu i dođemo do negdje cca 4000 kuna. Nadam se samo da nije radnicima kao i inače skinuo sa plaće za to dobročinstvo…
    Jadni smo mi svi skupa kada nam ovakvi likovi sa zlatnim Rolexom glume dobrotvore, i to baš kada nam slijede izbori. On se još prije 20 godina vozio u S klasi. Pošteno ju “zaradio” kao i svi veliki rvati poduzetnici kojima radnici rade po 12 sati za crkavicu.

  2. kaja piše:

    Baš me veseli , pročitati ovako pozitivne vijesti i krizi unatoč!
    Čini mi se se da se iz dana u dan stvara kritične masa “dobrotvora”, naših uspješnih poduzetnika, koji svoj uloženi trud žele oplemeniti i napraviti nešto za opće dobro. Nadavno je bila jedna velika priča u Zadru, građevinara koji je cijelu jednu zgradu pretvorio u apartmane i darovao za ljude koji se dolaze liječiti u Zadrar, za smještaj bolesnika i njihove pratnje. Isto tako darovao je i drugu zgradu, apartmani će se iznajmljivati turistima, a novac skupljati za neki aparat, pa bolesnici nebi trebali putovati u Split ili Zagreb. Mislim da je nedavno, dobio i nagradu “Ponos hrvatske”.
    Sve čestitke našem sugrađaninu gos. Kataviću i on je naša Hrvatska za pet!

Komentari su zatvoreni.