Turistički ured u potrazi za fotografskom baštinom Križevačkog velikog spravišča

Turistička zajednica grada Križevaca u pripremama za jubilarno 50. Križevačko veliko Spravišče poziva na suradnju sve sugrađane i prijatelje Križevaca i Kalničkog Prigorja da zavire u svoje stare foto-albume, police i ormare i pridruže se akciji u kojoj tražimo foto i video materijal iz povijesti Spravišča. Akcija traje do 15. travnja 2017. Najzanimljivije fotografije biti će promovirane i objavljene, a najstariji radovi prigodno nagrađeni.

Kako je Križevačko veliko Spravišče oduvijek bilo neizostavna inspiracija fotografa, profesionalnih i amaterskih, tako se nadamo da ćemo prikupiti dovoljno kvalitetnog materijala koji ćemo obraditi i javno predstaviti na izložbi povodom 50. Križevačkog velikog spravišča od 9. do 11. lipnja 2017. godine. Materijali se po završetku izložbe vraćaju vlasnicima.

Pronašli ste stare fotografije Spravišča? Razglednice? Plakate? Predmete? Imate i priču koja ide uz pronalazak? Svoje stare fotografije možete dostaviti ili u digitalnoj formi, kao presnimljene stare fotografije, ili pak u originalu koji će biti vraćen vlasniku nakon presnimavanja.

Uz svaku fotografiju je potrebno dati i sljedeće podatke: tko je i kada snimio fotografiju; koga prikazuje fotografija; tko je vlasnik fotografije, adresa, kontakt; priču vezana uz fotografiju. Fotografije i ostali materijal se, uz dobivenu potvrdu, mogu predati u Turističkom informativnom centru, Strossmayerov trg 5, Križevci (e-mail: tz@krizevci.hr, telefon 048/681-199).

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.