Od ponedjeljka K.V.A.R.K.-ova radionica digitalne fotografije

Udruga K.V.A.R.K. pokreće radionicu digitalne fotografije namijenjenu građanima, srednjoškolcima i studentima, svim ljubiteljima fotografije, svima koji žele više od mobi-selfija, koji žele naučiti kako izvući više iz njihovih fotoaparata, te svima koji se žele družiti uz fotografiju i razmjenjivati iskustva. Radionice će se održati u križevačkom Klubu kulture od 30. siječnja ponedjeljkom i srijedom od 19:30 sati, a prijave su moguće na kontakt@klubkulture.org ili na broj telefona 048/711-073. Organizatori javljaju kako je prvi ciklus radionice već ispunjen, ali svejedno možete nazvati ili poslati svoju prijavu elektronskom poštom kako bi na vrijeme osigurali svoje mjesto u novom terminu.

Po završenoj radionici polaznik će biti osposobljen: koristiti svoj digitalni fotoaparat na najbolji mogući način uz poznavanje opcija fotografiranja, te odabir odgovarajućih podataka; pohranjivati i čuvati digitalni zapis svojih fotografija; prilikom kupovine odabrati odgovarajući aparat, te nabaviti dodatnu opremu za svoj fotoaparat; fotografirati bolje i kvalitetnija, te se snalazti u različitim žanrovima fotografije; upoznati pravila i načine fotografiranja dobre portretne fotografije. Naučiti komunicirati s modelom; naučiti fotografirnaje na koncertima. Naučiti pravila žanra i ponašanje na koncertima; osnove obrade fotografije

U želji da odgovorimo potrebama, te da pomognemo i potaknemo kvalitetnije korištenje sve popularnije digitalne fotografije – koja već godinama nije privilegija profesionalaca, čak niti zahtjevnih hobista, nego opće dobro – održavamo radionicu fotografije, odnosno ciklus radionica na visokoj profesionalnoj razini, ističu u K.V.A.R.K.-u. Uz iskusnog trenera moderatora dr.sc. Zdenka Baloga, polaznici odnosno sudionici radionica, razmijenom iskustava, te praćenjem prezentacija i uputa trenera, bit će u prilici fotografirati poput profesionalaca, te istovremeno naučiti više o vlastitoj opremi.

Program je osmišljen kao kombinacija prezentacija, praktičnih radionica u stvarnom okruženju, na kojima će otkriti neke tajne žanrovske i autorske fotografije, te diskusija i razmjena iskustava. Program je otvoren, što znači da u tijeku radionica može biti u hodu mijenjan i modificiran prema interesu polaznika, odnosno sudionika. Na kraju programa održat će se zajednička izložba fotografija nastalih u tijeku radionice.

Vezano

Komentari su zatvoreni.