U srijedu kazališna predstava ‘Zbunjoza’

Pučko otvoreno učilište Križevci poziva na kazališnu predstavu “Zbunjoza”, koja će se održati u srijedu, 18. siječnja 2017. u Velikoj dvorani Hrvatskog doma u Križevcima, s početkom u 19:30 sati. Komediju o hirovitosti stvarnosti, vlastitog identiteta i samog kazališta postavlja Playdrama i Gradsko kazalište mladih Split. Ulaznice po cijeni 40 kuna mogu se nabaviti u TIC-u, Gradskoj knjižnici i Art Rock Caffeu ili sat vremena prije predstave na ulazu u Veliku dvoranu Hrvatskog doma.

Bračni par, Eva i Robert, dolazi kući nakon odmora. Biljke u njihovom stanu izgledaju drugačije, pronalaze pismo u kojem stoji da im je električna energija isključena. Ulaze Judith i Sebastian, prijatelji para, koji su trebali brinuti o stvarima dok njih nema. Međutim, oni se u Evinom i Robertovom  domu ponašaju kao gazde i izbacuju ih van. Eva i Robert se vraćaju na scenu kao dadilja i sin drugog para.

Niz transformacija na pozornici događa se na potpuno neočekivan način i donosi pred nas ljude koji grčevito žele uspostaviti životnu ravnotežu i sigurnost u stalno promjenljivoj i raspadajućoj stvarnosti. No, sa svakim identitetom koji preuzmu (SS oficir, skijaš, sob, vulkan, breskva…), stvarnost će im kliznuti pod nogama dok se njihovo postojanje ne pretvori u kazališnu igru.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.