Radnik prekinuo niz poraza

kkradnikivanic

Nakon četiri uzastopna poraza Radnik je u 10. kolu upisao pobjedu protiv  gostiju iz Ivanca i prekuo crni niz. Konačni rezultat, po kojem vidimo da je ovo bila napeta i zanimljiva utakmice za gledatelje, bio je 73:70.

Ekipe su se cijelu utakmicu izmjenjivale u vodstvu. U napetoj i neizvjesnoj utakmici u posljednje razdoblje Radnik je ušao s prednošću, ali gosti iz grada viteza spuštaju svoj zaostatak na 3 poena u  zadnjoj minuti utakmice. Na kraju je Radnik uspio sačuvati prednost od tri poena i ostvario pobjedu u zadnjem kolu u 2016. godini.

Gosti imaju za čime žaliti. Cijelu su utakmicu bili u igri za pobjedu, imali zadnji napad i priliku za produžetak, ali tu priliku nisu iskoristili i otišli su kući praznih ruku.

Radnik je do pobjede došao na krilima Ivana Tomasa koji je sa 32 poena bio najbolji strijelac utakmice,a svojim iskustvom i mirnoćom uspio držati konce igre svoje ekipe.

Kao pojačanja na ovoj utakmici su se priključila dva bivša igrača Radnika Jure Beljo i Ivan Martinčić, koji su dali dodatnu čvrstinu pod košem na oba kraja terena i Radnik će u nastavku sezone biti još tvrđi orah mnogim ekipama.

Drugi dio sezone počinje nakon Božićnih i novogodišnjih praznika i na rasporedu je 14. i 15. siječnja, a Radnik gostuje kod Mladosti iz Đurđevca od koje su ove sezone doživjeli neugodan poraz pa ćemo vidjeti hoće li se iskupiti.

KK „RADNIK“ – KK „IVANČICA“ 73 : 70 (15 : 19 ; 19 : 15 ; 13 : 19 ; 26 : 17)

KK„RADNIK“: Kranjčić I. 0, Jukić M. 14, Pavković K. 0, Glamuzina M. (cap) 10 (2×3), Beljo J. 7,

Kulko T. 5, Tomas I. 32 (1×3), Topljak D. -, Vragović M. 0, Martinčić I. 5, Kurpez M. -,

Trener: Ante Tomas

KK„IVANČICA“: Teskera T. 13 (2×3), Smontara Kr. 3, Taučer A. -, Rožman F. 12 (1×3),

Sayemeldahr R. -, Smontara Ka. -, Bigec J. 6, Kušinec L. 11 (1×3), Morović E. (cap) 8,

Matuza L. -, Taučer R. 3, Putar L. 13 (2×3)

Trener: Zlatko Manjerović

Prvi sudac: Tomislav Rodek

Sudac: Krunoslav Perčić

Sudac: Danijela Korade

Opunomoćenik: Danijel Kolarić

 

untitled

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.