Održana godišnja skupština Udruge invalida Koprivničko-križevačke županije

img_6409m-godisnja-skupstina-udruge-invalida-koprivnicko-krizevacke-zupanijeU sklopu obilježavanja Međunarodnog dana osoba s invaliditetom u dvorani za sastanke COOR-a „Podravsko sunce“ održana je redovna godišnja skupština Udruge invalida Koprivničko-križevačke županije. Pozdravne riječi u uvodnom dijelu uputio je predsjednik Udruge Slavko Kuzmić te pri tom predstavio dnevni red kojeg su članovi Skupštine jednoglasno prihvatili, nakon čega su učenici COOR –a „Podravsko sunce“ izveli prigodan kulturno umjetnički program.

img_6402m-godisnja-skupstina-udruge-invalida-koprivnicko-krizevacke-zupanijeNakon prigodnih riječi zamjenice gradonačelnika Grada Koprivnice Melita Samoborec uslijedio je izbor radnih tijela te je podnijeto Izvješće Verifikacijske komisije, Nadzornog odbora, Izvješće o radu za 2015. godinu kao i Financijsko izvješće za 2015. godinu. Članovima Skupštine prezentiran je i prijedlog plana i programa rada za 2017. godinu te prijedlog plana prihoda i rashoda za 2017. godinu koje su članovi Skupštine također jednoglasno usvojili.

img_6421m-godisnja-skupstina-udruge-invalida-koprivnicko-krizevacke-zupanijeU sklopu Skupštine održana je i promocija 15. broja glasila Udruge invalida Koprivničko-križevačke županije „Vedriji dani “ u kojemu su prezentirane aktivnosti i rad Udruge tijekom 2016. godine. Pohvalu Udruzi za dugogodišnji rad i ustrajnost uputio je koprivničko-križevački župan Darko Koren istaknuvši:
– Županija se trudi kroz različite programe biti sastavni dio Vašeg života te će Vam i u budućnosti pružiti podršku u Vašem djelovanju.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.