Komornim sastavima glazbene škole najviše državne nagrade

tamburaski-orkestar-glazbena-skola-drzavni-prvaci-2016DRŽAVNI GLAZBENI PRVACI Nakon osvojenih prvih mjesta na regionalnom natjecanju održanom prije mjesec dana u Bjelovaru, komorni sastavi Glazbene škole Alberta Štrige Križevci su ponovili uspjeh i na državnoj razini.

Na 54. hrvatskom natjecanju učenika i studenata glazbe u organizaciji Hrvatskog društva glazbenih i plesnih pedagoga, održanog ovog tjedna u Zagrebu, učenici križevačke glazbene škole osvajanjem najviših nagrada u svojim kategorijama, zaslužili su nastup na završnom koncertu koji se održao u subotu, 10. prosinca u Koncertnoj dvorani Blagoja Berse na Muzičkoj akademiji u Zagrebu.

Radi se o dva sastava koji su nastupili u drugoj kategoriji, rezerviranoj za učenike srednjih glazbenih škola. Trio kojeg čine Ana Balog, sopran, Marko Antolković, tenor i Lorena Ivšak, klavir, osvaja prvu nagradu s 99.06 bodova pod vodstvom nastavnice Antonije Horvat Dunjko.

14853015_1421810317836937_3934197101749375579_o_komorni_sastav_tambura_glazbena_skola_alberta_strigeKomorni sastav tambura čiji su članovi Tomislav Koprić, Robert Habdija, Sandra Sačarić, Ivan Jambrec, Josip Berend, Renato Škarec, Tomislav Fajfar i Luka Ožanić, pod vodstvom nastavnika Igora Kudeljnjaka osvaja također prvu nagradu s 99.62 boda.

Glazbena škola je vrlo ponosna na uspjehe svojih učenika i nastavnika koji iz godine u godinu svojim postignućima pronose ime škole i grada Križevaca po Hrvatskoj i šire.

komorni-trio-glazbne-skole-2016

20 godina CSF
Vezano
2 komentara
  1. kaja piše:

    Iz tako elitne Glazbene škole, (tako su nas razmazili), da nismo ništa manje ni očekivali.
    Svaka čast, nastavnicima, profesorima, a i učenicima, na svimu uspjesima, kojima promiču naš Grad i Glazbenu školu!

    1. Glazbena škola Alberta Štrige Križevci piše:

      Hvala lijepa!

Komentari su zatvoreni.