Podržite članove ‘Maslačka’ kupnjom božićnih ukrasa

10172846_1808852246008416_1065368614371945092_n_udruga_maslacak_Irma_Vargic_darivanjeUdruga “Maslačak” Križevci danas ima prigodnu prodaju radova pokraj Komunalnog poduzeća, na ulazu na parkiralište kod Bille. U ponudi su razni ukrasi za nadolazeće blagdane kojima možete ukrasiti svoj dom, prigodni aranžmani sa svijećama, kuglice i ukrasi za božićno drvce koji su nastali u kreativnim radionicama. Radovi se mogu kupiti od 9 do 12 sati, po pristupačnim cijenama.

– I ovaj petak se građani mogu pobliže upoznati s radom Udruge te ga podržati uz obilježavanje Dana osoba s invaliditetom koji se obilježava 3. prosinca. Sva prikupljena sredstva koristiti će se za nabavu materijala za nastavak aktivnosti u kreativnim radionicama, ističu na Facebooku Udruge “Maslačak”.

Možda vam se svidi
  Subscribe  
Obavijesti me o
kaja
kaja

Dva palca gore za naš Maslačak!
I, želim vam SRETAN VAŠ DANAŠNJI DAN! Bilo bi mi drago, da to ne ostane samo na “obilježavanju”, nego da se Država, društvo i svi mi potrudimo oko integracije- posla oni koji mogu raditi, a za one koji to ne mogu da im budemo, ako ništa drugo pri ruci- moralna podrška.
Svima sretno!