Središnja koncertna proslava za 11. rođendan Kluba kulture

15027856_734222763408876_274407656956349501_n_cheops_cave_svedska_klub_kultureLittle Band Revolution je klupski program koji vraća rock kulturu u Križevce kroz organizaciju koncerata malih hrvatskih rock sastava, demo bendova i lokalnih autorskih bendova ili DJ slušaona. Središnja koncertna proslava povodom 11 godina aktivnog rada Kluba kulture u Križevcima održat će se pod znakom ovog programa u subotu, 26. studenog 2016. godine.

Pod krilaticom “Rock je kultura!” nastupit će Cheops’ Cave iz Hasselholma u Švedskoj i Mahatma iz Zaboka, dok će nakon toga posjetitelje rasplesati Little Band Revolution / Skavillian Sound. Poslastica je to za sve rock ljubitelje, gitare će konačno prštati, zvuk bubnjeva odzvanjati, a koncertni prostor zaživjeti u punom smislu te riječi. Početak je zakazan za 22 sata, a ulazak je slobodan.

Klub_kulture_party_partijana_KVARKCHEOPS’ CAVE
Peteročlani indie rock bend iz Švedske, točnije iz Hasselholma. Članovi su Marcus Brixne, Erik Lundow, August Olsson, August Raueri Sebastian Wihlborg. Iza sebe imaju jedan EP „Cheops’ Cave“ i aktualan ovogodišnji album „Old Not Gold“. Njihov moderan indie rock zvuk nekako najviše vuče na superpopularne Artic Monkeyse. Za one koji ne znaju, švedska škola rock bendova iznjedrila je par izvrsnih dragulja poput The Hives, Mando Diao ili The (International) Noise Conspiracy. Ovi momci nastavljaju u tom smjeru, između ostalog u Hrvatskoj su na mini turneji pa sviraju i u zagrebačkom Vintageu. Poslušajte odličan singl i spot Show Your Exultation, ali preporučamo da doživite uživo kako zvuče.

MAHATMA
Alter rock bend koji je na sceni od čak 2000. godine, a neki ih se sjećaju iz davnih dana kad su svirali u Križevcima. Dva studijska izdanja (Motorpeople’’. i EP ‘’Format c’) nastala su prije petnaestak godina, ali njihov novi album Love and Music pokazuje kako im oštrica nije otupila. Ljubitelji grunge scene, 90ih i Seattle zvuka uživat će u Mahatmi i njenim singlovima poput I play you vibrate i Feel so fine. Mahatma je vjerna engleskom jeziku i to zvuči svjetski, moćno i žestoko.

Vezano
1 komentar
  1. kaja piše:

    Sve nabrojati što radi naš Klub kulture, bilo bi predugo.
    Ima tu kulture, zabave, pomoć mladima, volontiranja u zajednici i….
    Meni najvažnije; stalna inovativnost, i prisutnost koja oplemenjuje i mjenja naš Grad na bolje.
    Klubu kulture (mladima), želim još puno, puno Rođendana, svako dobro i da se ne umore u radu za opće dobro!

Komentari su zatvoreni.