Križevci natrpali momčad Daruvara

nogomet_lopta_veterani_NK_KriževciHAT-TRICK BASTAŠIĆA Uvjerljiva pobjeda Križevčana s čak osam golova u mreži gostujuće momčadi potvrdila je veliku razliku u kvaliteti.

Domaća ekipa do kraja prvog poluvremena već je utrpala Daruvaru četiri pogotka i riješila utakmicu u svoju korist pa je trener domaćih Dražen Kemenović u ranom periodu igre napravio par zamjena, a do kraja utakmice dao priliku svim igračima s klupe.

S druge strane, slabašna momčad Daruvara cijelu utakmicu koristila je istih 11 igrača s obzirom da na klupi nije bilo nikoga osim – trenera. Najbolji igrač utakmice Žarko Bastašić osim postignutog hat-tricka lakoćom se poigravao sa slabašnim gostima koji su uvjerljivo najlošija ekipa u Međužupanijskoj ligi. Po dva pogotka za Križevce postigli su Višak i Babić, a jednog je postignuo Blagaj.

Počasni pogodak za Daruvar zabio je Bubnjić krajem drugog dijela iz kaznenog udarca nakon traljave reakcije križevačkog golmana. Križevci sljedeće kolo igraju protiv NK Zdenke iz Velikih Zdenaca.(ePodravina.hr)

Vezano

Komentari su zatvoreni.