Vozio bez vozačke i s 1.06 promila, dobio 9 dana zatvora

stop_policija_kontrola_prometaIz Policijske uprave koprivničko-križevačke javili su o dvije prometne nesreće, jednu s ozlijeđenom osobom, a drugu s materijalnom štetom, koje su dogodile jučer i danas dogodile na križevačkom području.

Jučer, 31. listopada, oko 10:30 sati u Križevcima na raskrižju ulice Josipa bana Jelačića i Trga Josipa Juraja Strossmayera, zbog oduzimanja prednosti prolaska, sudarili su se osobni i teretni automobil, nakon čega je osobni automobil odbačen unatrag i udario u osobni automobil zaustavljen zbog prometne situacije na središnjoj traci Ulice Josipa Bana Jelačića.

Noćas, 1. studenoga, oko 3:20 sati u Križevcima u Istarskoj ulici zbog nepropisnog kretanja automobil je sletio van kolnika i udario u propisno parkirani teretni automobil. Putnica u vozilu lakše je ozlijeđena, a vozač je bio pod utjecajem alkohola od 2,18 promila.

Također, jučer, 31. listopada, na Prekršajni sud u Bjelovaru doveden je 23–godišnji vozač koji je u 2:10 sati u Svetom Ivanu Žabnu upravljao osobnim automobilom za vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta i pod utjecajem alkohola od 1,06 promila. Kažnjen je kaznom zatvora od devet dana i predan je u bjelovarski zatvor.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.