Županijska udruga branitelja ekipno druga na sportskim igrama u Selcu

selce-8_uhbl_ptsp_branitelji_udruga_sportske_igre_selce_srebroUdruga hrvatskih branitelja liječenih od posttraumarskog stresnog poremećaja Koprivničko-križevačke županije „Sveti Marko Križevčanin“ u jakoj konkurenciji 11 županijskih udruga osvojila je zapaženi rezultat na XIII. sportskim igrama Zajednice udruga hrvatskih branitelja liječenih od posttraumatskog stresnog poremećaja Republike Hrvatske održanim od 30. rujna do 2.listopada 2016. godine u Selcu.

selce-5_uhbl_ptsp_branitelji_udruga_sportske_igre_selce_srebro selce-14_uhbl_ptsp_branitelji_udruga_sportske_igre_selce_srebroU streljaštvu je osvojeno treće mjesto, a za udrugu su nastupili Tihomir Hrešč, Damir Višak i Nenad Brlečić. U stolnom tenisu je osvojeno drugo mjesto, nastupili su Dražen Kranjec, Josip Šastanj i Kristijan Bratić. U pikadu je također osvojeno drugo mjesto, a nastupili su Zlatko Žunić, Željko Antolić i Darko Vragović. u šahu je osvojeno treće mjesto s postavom Damir Kelek, Željko Šiptar, Sreto Kos i Zdenko Žganec. Sveukupno, udruga je osvojila drugo mjesto, odmah iza UHBL PTSP-a Zagrebačke županije.

selce-13_uhbl_ptsp_branitelji_udruga_sportske_igre_selce_srebro selce-2_uhbl_ptsp_branitelji_udruga_sportske_igre_selce_srebro selce-12_uhbl_ptsp_branitelji_udruga_sportske_igre_selce_srebro

Vezano

Komentari su zatvoreni.