Križevački zborovi upisuju nove članove

zborovi skupa4Križevački zborovi – Hrvatsko pjevačko društvo (HPD) “Kalnik” i Katedralni pjevački zbor križevačke grkokatoličke katedrale nakon ljetne stanke upisuju nove članove. Svi zainteresirani, potencijalni članovi mogu se javiti dirigentu Ozrenu Bogdanoviću ili za informaciju upitati bilo koga od članova dvaju zborova koji će ih uputiti dirigentu.

zborovi skupa1HPD “Kalnik”, koje do kraja godine očekuje državno natjecanje u Rovinju i godišnji koncert u Križevcima, imat će probe u utorak, srijedu i petak u 19:30 sati u Maloj (podrumskoj) dvorani Hrvatskoga doma.
Katedralni zbor, koji pak do kraja godine očekuje gostovanje u Dalmaciji, te također godišnji koncert, imat će probu u nedjelju u 19:30 sati u grkokatoličkoj katedrali Presvete Trojice u Gornjem gradu.

zborovi skupa3Ova dva križevačka zbora koja djeluju samostalno, za neke prigode surađuju i udruženo.
– Zainteresirani članovi mogu i na način dolaska na jednu od proba dobiti sve potrebne informacije o upisu u zbor. Sve što je potrebno jest glazbeni sluh i dobra volja dok glazbena naobrazba nije obavezna, poručuje dirigent Bogdanović.

Vezano

Komentari su zatvoreni.