Šljivarijada obilježila 9. izdanje

DSC05947-1_sljivarijada_dropkovec_manifestacija_by_kzhrPRIGODNI PROGRAM U Dropkovcu je ove nedjelje održana kulturno-zabavna manifestacija Šljivarijada. Dodijeljena su priznanja za najbolje rakije i pripravke na bazi rakije, a događanja su nastavljena u zabavnom tonu uz kulturno-umjetnički program te koncert Krunoslava Kiće Slabinca.

Šljivarijada je bila prigoda i da se proglasi najplemenitija osoba, a titulu je ponijela medicinska sestra iz Gornje Rijeke Vanda Jambrec.
Na otvorenju je goste pozdravio Ivica Srbljinović, predsjednik ŠRD “Plava krv”, zahvalivši svima koji pomažu realizaciju ovog programa, naglasivši da uz potporu lokalnih očekuje i podršku društvenih institucija jer Hrvatska nisu samo veliki gradovi, već i ovakva mala mjesta.

šljivarijada1_sljivarijada_dropkovec_manifestacija_by_kzhrS njim se u govoru složio i gradonačelnik Križevaca Branko Hrg koji je rekao kao su upravo ovakvi programi čuvari naših ruralnih prostora i života na njima, čestitajući organizatoru na trudu koji ulaže kako bi manifestacija bila već  9. godinu bila uspješna.

Od ostalih gostiju prisutni su bili i saborski zastupnik Anđelko Stričak, župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren, zamjenici gradonačelnika Grada Križevaca Tomislav Katanović i Ivan Vuk, načelnici Općina Gornja Rijeka, Kalnik i Sveti Petar Orehovec. Organizator ovog događanja bilo je Športsko rekreativno društvo Plava krv.(ePodravina.hr)

Vezano

Komentari su zatvoreni.