U srijedu završna konferencija projekta ‘Pomozimo jedni drugima’

aun1_pomocnici_u_nastavi_projekt_pomozimo_jedni_drugima_EU_pomagaciGrad Križevci poziva na završnu konferenciju projekta “Pomozimo jedni drugima”, koja će se održati u srijedu, 31. kolovoza 2016. godine u Velikoj vijećnici Grada Križevaca, s početkom u 10 sati. Projekt je financiran iz Europskog socijalnog fonda temeljem prijave na otvoreni poziv na dostavu projektnih prijedloga “Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama.

Projekt “Pomozimo jedni drugima” osigurao je 19 pomoćnika u nastavi za ukupno 21 učenika s teškoćama u razvoju s područja grada Križevaca do kraja školske godine 2015./2016. Pomoćnici u nastavi započeli su s radom 1. listopada 2015. godine, nakon uspješno provedenih aktivnosti selekcije i programa uvođenja u rad, a završili s radom završetkom školske godine.

Nositelj projekta su Grad Križevci, a projektni partneri OŠ Ljudevita Modeca Križevci, OŠ “Vladimir Nazor” Križevci, Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Križevci te PORA – Razvojna agencija Podravine i Prigorja. Ukupna vrijednost projekta je 1.103.759,00 kuna, dok su, sukladno kriterijima natječaja Grad Križevci osigurali 8% vlastitih sredstava kao iznos sufinanciranja za provedbu projektnih aktivnosti što iznosi 88.300,72 kuna.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.