Objavljen natječaj za zakup restorana ‘Vojarna’

GASTRO_2014_Ivan_Seljanec_natjecanje_2Prema odluci školskog odbora Srednje škole „Ivan Seljanec“ Križevci i uz suglasnost osnivača – Koprivničko-križevačke županije, Srednja škola „Ivan Seljanec“ Križevci objavljuje natječaj za davanje u zakup suvremeno opremljenog restorana „Vojarna“ na adresi Trg Sv. Florijana 17, za obavljanje ugostiteljske djelatnosti.

Restoran je smješten u objektu u centru Križevaca, u mirnom dijelu u blizini srednje škole, dječjeg vrtića, doma zdravlja, zubne poliklinike, hotela i gradske knjižnice te staračkog doma. Ispred restorana je parking te lijep park s dječjim igralištem. Pokraj samog restorana izgrađen je novi razvojni centar i tehnološki park, koji s radom počinje u rujnu 2016. godine.

Poslovni prostor koji se daje u zakup sastoji se od:  kuhinje opremljene i uređene po HACCAP-u, sale za posluživanje, prostora za caffe bar i toaletnih prostora.

Ugovor o zakupu poslovnog prostora sklapa se na razdoblje od 10 (deset) godina, s tim da su ponuditelji su spremni primiti učenike ugostiteljske struke (kuhar, konobar, hotelijersko-turistički tehničar) na praktičnu nastavu.

Natječaj je otvoren 15 dana od dana objave istog u Večernjem listu, odnosno od ponedjeljka 22.8.2016. godine.

Zainteresirani ponuditelji više o samom natječaju, financijsko-pravnim uvjetima,načinu prijave i rokovima mogu saznati i na web sjedištu škole.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.