Koncert rock sastava ‘Opća opasnost’ večeras u Gornjoj Rijeci

OpcaOpasnost-studio69-2_gornja_rijeka_koncertJedan od najpopularnijih hrvatskih rock sastava, “Opća opasnost” iz Županje, održat će veliki koncert u Gornjoj Rijeci u petak, 12. kolovoza 2016. godine, povodom blagdana Velike Gospe, a u sklopu njihove velike turneje po Hrvatskoj. Mjesto održavanja je parkiralište općinske zgrade u Radničkoj ulici, na lokaciji bivšeg “Čelika”, a koncert je potpuno besplatan za sve posjetitelje, zahvaljujući podršci sponzora. Početak koncerta je zakazan za 22 sata.

Opća Opasnost iza sebe ima desetke uspješnih singlova, stotine rasprodanih koncerata, a ovu godinu su otvorili objavom dvostrukog LP-a na kojem su njihovi najveći hitovi. Na sceni su više od 20 godina, tijekom kojih je bend objavio hvaljene albume “Treba mi nešto jače od sna” (1994.), “Amerika” (1995.), “Ruski rulet” (1997.), “Vrati se na svjetlo” (2011.), koji je prodan u srebrnoj nakladi te album “Rocker… To sam ja” (2014.), za koji su dobili nominaciju za Porin u kategoriji Najboljeg albuma rock glazbe.

Bend je dobitnik brojnih glazbenih nagrada, među kojima je i Porin za Hit godine za pjesmu “Tvoje ime čuvam” te nagrada Music Pub za najbolji videospot u protekloj godini (“Za svaku tvoju suzu”). Opća Opasnost je 2014. osvojila i nagradu CMC televizije za Bend godine. Grupa je stalni gost domaćih glazbenih festivala, a publika s nestrpljenjem iščekuje svaku njihovu novu pjesmu.

marka_ dvorac_GORNJA_RIJEKAPučka zabava i malonogometni turnir za Veliku Gospu

Uz Veliku Mešu u Gornjoj Rijeci, blagdan Velike Gospe, Nogometni klub Gornja Rijeka poziva u nedjelju i ponedjeljak na glazbeno i sportsko druženje. U nedjelju, 14. kolovoza, u centru Gornje Rijeke od 21 sati velika pučka zabava kod šatora uz sastav Tamburaši za dušu.

U ponedjeljak, 15. kolovoza, malonogometni turnir na igralištu NK Gornja Rijeka s početkom u 15 sati. Kotizacija 300 kuna. Prijave se primaju do početka turnira ili na mobitel 091 28 06 128. Nagrade su: 1. mjesto pokal i 1500 kuna, 2. mjesto pokal i 1000 kuna, 3. mjesto pokal i 500 kuna; također nagrade za najboljeg igrača i najboljeg vratara turnira.(RKŽ)

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.