Branko Hrg na izbornoj listi HDZ-a?

HSS: Hoćemo 15% udjela u vlasti; HDZ: Nema šanseFACEBOOK OBJAVA Nakon što je istupio iz HSS-a i to objavio na svojem Facebook profilu, njegov bivši predsjednik i dugogodišnji križevački gradonačelnik Branko Hrg u ponedjeljak navečer objavio je putem iste društvene mreže još jedan zanimljiv status koji prenosimo u cijelosti.

Čudnu rečenicu izrekao je Zlatko Tomčić ovih dana u Bjelovaru. Citiram: “Nemoj nikada surađivati sa velikim bratom jer će te on progutati, HDZ je veliki brat HSS-u i zbog toga je opasan za njegovu egzistenciju”.
Imam starijeg brata i mlađu sestru i uvijek smo si pomagali. Stariji brat pomagao mi je kroz čitav život i ne znam s kim bih trebao surađivati ako ne s bratom. Možda s bratovim najljućim protivnikom, protiv brata? Hvala lijepa, ali protiv brata nikad i za nikakvu cijenu!

Iz ovog statusa možemo iščitati kako je u ovom trenutku Hrgov stariji politički brat upravo HDZ na čijij bi se izbornoj listi trebao pronaći ovih dana. Iz pouzdanih izvora saznajemo da je Hrg vodio razgovore o mogućem pojavljivanju na listi Milana Bandića na kojoj se nalazi i đurđevački gradonačelnik Željko Lacković, ali s njima nije uspio dogovoriti suradnju.

Od Hrga nismo uspjeli dobiti komentar i čini se kako će čekati s objavom do posljednjeg trenutka, ali trenutno jedina opcija za križevačkog gradonačelnika preostaje mjesto na listi HDZ-a i samo je pitanje vremena kada će stranka objaviti svoje kandidate za predstojeće parlamentarne izbore.(ePodravina.hr)

Vezano

Komentari su zatvoreni.