Mesna industrija Križevci dobila novog vlasnika

20160719_124939_mesna_industrija_krizevci_by_admir_sinani_epodravinaGOSPODARSKA AKVIZICIJA Iz neslužbenih izvora saznali smo kako je konačno prodana Mesna industrija Križevci, točnije nekretnina u Tomislavovoj ulici gdje se nalaze hale bivše klaonice i poslovni prostori ugašene tvornice koja je nekad krasila industriju grada.

Saznajemo kako je novi kupac križevačka tvrtka Trgo-Agencija koja se bavi prodajom i distribucijom rezervnih dijelova za poljoprivrednu mehanizaciju. Za komentar smo zamolili Marija Rajna, izvršnog direktora firme koji nam je kratko izjavio kako zasad nema komentara.

20160719_124912_mesna_industrija_krizevci_by_admir_sinani_epodravinaNo oko ugašene tvornice već su vidljive promjene. Sa stražnje strane zgrade postavljena je nova ograda koja sprečava ulazak u napuštenu tvornicu, a zamijetili smo i nekoliko radnika koji odlažu smeće u kontejner.  Kombi s natpisom Trgo-Agencija je samo dodatna potvrda preuzimanja prostora od strane te tvrtke.

Ogromno zdanje koje se proteže na 18 tisuća četvornih metara dugi je niz godina trn u oku okolnih stanara i građana Križevaca zbog zaraštenog okoliša, obitavanja zmija i lisica, a prostor se često nalazio i na meti kradljivaca koji su iz napuštenih prostorija pobrali sav vrijedan inventar.(ePodravina.hr)

20160719_124856_mesna_industrija_krizevci_by_admir_sinani_epodravina

20 godina CSF
Vezano
1 komentar
  1. buba.ba piše:

    E svaka čast da je to kupljeno, bar bu rasčišćeno , a koja god bude djelatnost inamjena – bit će bolje nego dosad! A vlasnici odnosno obitelj Sokolić će sigurno dati neku namjenu i nešto raditi u tim preuređenim prostorima.

Komentari su zatvoreni.