Uručene majstorske diplome i uvjerenja o stručnom usavršavanju

IMG_8266m_majstorske_svjedodzbe_obrtniceU Obrtničkoj komori Koprivničko-križevačke županije održana je svečana dodjela majstorskih diploma te potvrda i uvjerenja o usavršavanju kandidata za poslove voditelja za izradu i provedbu projekata Europske unije. Ukupno je osam kandidata primilo potvrde i uvjerenja za voditelja projekata Europske unije dok je 39 novih majstora primilo 42 diplome i to za zvanja autolimar, autoelektričar, automehaničar, frizer, pekar, kozmetičar, plinoinstalater, vodoinstalater, instalater grijanja i klimatizacije, stolar, kuhar, očni optičar, soboslikar – ličilac, strojobravar, bravar, dimnjačar, mesar, mlinar, slastičar, natkonobar, elektromehaničar i elektroinstalater.

IMG_8206m_majstorske_svjedodzbe_obrtniceUoči dodjele, predsjednik županijske Obrtničke komore  Zvonko Pecikozić čestitao je svima na položenim ispitima i istaknuo:
– Bez suradnje Koprivničko-križevačke županije i županijske Obrtničke komore ovog ne bi bilo. Mi smo mala županija po broju članova obrtnika, ali spadamo u red među tri, četiri županije u Hrvatskoj koje sa svojim radom, odnosom i ovakvim pristupom rada stvaraju rezultate na kojima nam na državnom nivou zavide.

IMG_8208m_majstorske_svjedodzbe_obrtniceZahvalu svim polaznicima što su se odlučili za ovaj program uputio je župan Darko Koren istaknuvši:
– Nije lako biti obrtnik i sigurno je da je to jedan poseban status, i gospodarski i društveni koji ima prednosti i nedostatke. Vjerujem da ovo što ste vi prošli do danas ovdje da će vam pomoći da uvelike pronađete svoj put. Trebamo što više potencirati da se mladi ljude odluče krenuti tim putem jer je to jedan od najkvalitetnijih načina kako savladavati određene gospodarske probleme društva.

IMG_8213m_majstorske_svjedodzbe_obrtniceŽupan je dodao kako je županijska Obrtnička komora jedna od najuspješnijih i najorganiziranijih komora u Hrvatskoj koju financijski podupire Koprivničko-križevačka županija te na kraju svim polaznicima programa poručio:
– Budite uporni i ustrajni u svom životu te iskoristite ova znanja stečena u županijskoj Obrtničkoj komori.

IMG_8262m_majstorske_svjedodzbe_obrtniceDiplome, uvjerenja i potvrde kandidatima su uručili župan, zamjenik župana Darko Sobota i predsjednik Obrtničke komore Zvonko Pecikozić, a ukupno je od 1991. do sada u županijskoj Obrtničkoj komori majstorski ispit prijavilo 496, a položilo 437 kandidata.

20 godina CSF
Vezano
1 komentar
  1. kaja piše:

    Baš sam vesela, čitajući ovaj tekst. Uvjek me čudi kako mediji na drževnoj razini, stalno potenciraju “Križevci, grad slučaj, po blokiranima”. Zar, nam svima nebi bilo bolje, iznoseći ovakve poticajne primjere.
    Na žalost, danas je ako nije. napisano, onda se nije ni dogodilo?! Pa, zašto onda ne pisati i o dobrim uspješnim primjerima, kojih itekako ima.
    Čestitke Obrtničkoj komori i Županiji!

Komentari su zatvoreni.