Zahvaljujući donacijama udruga ‘Maslačak’ ide na Brijune

IMG_6918_udruga_maslacak_spravisceUdruga “Maslačak” Križevci je sudjelovala na 49. Križevačkom velikom spravišču, tijekom kojeg je, u jednoj od kućica na Nemčićevom trgu, predstavila radove nastale u brojnim kreativnim radionicama, koje su posjetitelji mogli pogledati i izabrati nešto za sebe ili poklon dragoj osobi. Članovi udruge su vrijedno izradili razne ukrasne i uporabne predmete od različitih materijala, a na izložbeno-prodajnom mjestu mogle su se dobiti i detaljnije informacije o radu udruge te promotivni materijal.

Udruga je od Dječjeg vrtića “Zraka sunca” dobila 30 ulaznica za Nacionalni park Brijune te na ovogodišnjem Spravišču putem dobrovoljnih priloga prikupljala sredstva za odlazak do Brijuna. Za neke od članova ovo će biti prvi odlazak na more.
– Maslačci putuju 23. lipnja na more i Brijune! Zahvaljujući svima koji su podržali našu akciju uspjeli smo skupiti 5.636,00 kuna. Još smo u pregovorima s agencijom da nam malo snizi cijenu prijevoza kako bismo imali i za ručak, istaknuli su iz uprave udruge, zahvalivši svima koji su došli do štanda i dali dobrovoljni prilog, kao i volonterima koji su dežurali.

Vezano
1 komentar
  1. kaja piše:

    Baš me veseli SVE oko Maslačka. Drago mi je da sam i ja, i društvo u kojem sam bila, skromno pripomogli da da se proveselite na Brijunima.
    Uživajte, i neka vam je sretno!

Komentari su zatvoreni.