Do 15. lipnja produljen rok – glasujte za novo vježbalište na otvorenome u Križevcima

vjezbalista_glasovanje_coca-cola_aktivne_zone_natjecajZbog iznimno velikoga interesa i angažmana građana za uređenje vježbališta na otvorenome u okviru ovogodišnjeg izdanja Coca-Colina projekta „Pokret za radost“, produljen je rok glasovanja do 15. lipnja. Na mrežnoj stranici dosad je zabilježeno više od 230 tisuća glasova, što ukazuje na veliko zanimanje za projekt koji će se nastaviti i sljedeće godine.

cocacola_970x456_1_vjezbaliste_aktivna_zonaProjekt je izgradnje vježbališta na otvorenome Coca-Cola u Hrvatskoj pokrenula u okviru svojega višegodišnjeg projekta Pokret za radost, kojim se građane želi potaknuti na kretanje te ih poučiti o važnosti uravnotežene prehrane i aktivnoga životnog stila. U aktivnim zonama u suradnji s lokalnom zajednicom postavit će se sprave za vježbanje kojima će se moći koristiti svi zainteresirani za aktivan život i vježbanje na otvorenome, a nakon njihova otvaranja organizirat će se besplatno vježbanje pod nadzorom kineziologa te radionice i savjetovanja o uravnoteženoj prehrani.

20 godina CSF
Vezano
1 komentar
  1. kaja piše:

    Jadva čekam taj dan. I, nadam se da će i naša policija uložiti malo više truda obilazeći ta vježbališta, a posebno vikendom u rane jutarnje sate. Rastužena sam kad svake subote, u Tomislavovoj ulici osvanu razbijene taxi stanice. A, svi znamo koliko koštaju ta debela stakla?!

Komentari su zatvoreni.