Križevački student osvojio 49 tisuća kuna u Potjeri (VIDEO)

 

U jučerašnjoj Potjeri pobjednička je ekipa kući odnijela sjajan iznos od 147 tisuća kuna. Jedan od članova ekipe bio je i 24-godišnji Križevčanin Valentino Tukša, student kroatistike i povijesti u Rijeci.

Valentino je u brzoj minuti ostvario pet točnih odgovora, potom je prihvatio višu ponudu Mladena Vukorepe te je blagajnu ekipe napunio sa 70 tisuća kuna, najviše od svih natjecatelja. Posebno je dramatično bilo u završnoj potjeri,  u kojoj su natjecatelji uspjeli odgovoriti na 10 pitanja u svoje 2 minute, čime su stekli 13 koraka prednosti ispred Vukorepe. Lovac je, na koncu, stigao do 11 točnih odgovora, a presudilo mu je čak šest netočnih odgovora, od čega ga je ekipa tri puta vraćala korak unazad i time si osigurala konačnu pobjedu.

“Totalno sam iznenađen, svaka čast ekipi i žao mi je što više ne mogu doći, ali s druge strane, sretan sam”, rekao je Križevčanin na kraju jučerašnje emisije, dok je lovac Mladen Vukorepa rekao: “Ne mogu reći da sam odigrao katastrofalno, ali daleko je to bilo od dobroga. Vi ste ovo ponajprije zaslužili, a ja sam malo pomogao sa svojim greškama”.

Ekipa je na koncu podijelila 147 tisuća kuna, odnosno točno 49 tisuća kuna po natjecatelju. Svoje je dojmove 24-godišnji Valentino Tukša kratko podijelio i za portal Križevci.info:

“Nastup u Potjeri predstavlja super iskustvo koje preporučam svakome. Ekipa je bila odlična, dobro smo se nadopunjavali u napetoj završnoj potjeri i na koncu zasluženo pobijedili sjajnog lovca Mladena”, javio nam se dobro raspoloženi Valentino, kojem čestitamo na izvrsnom kvizaškom postignuću.

Vezano

Komentari su zatvoreni.