Izvedba ‘Sasvim sam popubertetio’ u petak popodne u Hrvatskom domu

IMG_2200_a_kazalisna_predstava_premijera_Sasvim_sam_popubertetio_Dramski_studioKazališna predstava za mlade “Sasvim sam popubertetio” Dramskog studija Križevačkog gradskog kazališta, koja je premijeru doživjela 3. svibnja pred prepunom Velikom dvoranom Hrvatskog doma u Križevcima, najavljuje novu izvedbu već sutra, u petak 20. svibnja u 16:30 sati u Velikoj dvorani Hrvatskog doma u Križevcima.

IMG_2242_a_kazalisna_predstava_premijera_Sasvim_sam_popubertetio_Dramski_studioJučer je održana izvedba pred punom dvoranom križevačkih srednjoškolaca, a sutrašnja je namijenjena učenicima osnovnih škola “Vladimir Nazor” i Ljudevita Modeca te njihovih gostiju, sudionika nacionalnog Festivala matematike. Prema informacijama organizatora, preostalo je ponešto mjesta u slobodnoj prodaji po cijeni od 20 kuna.

IMG_2309_a_kazalisna_predstava_premijera_Sasvim_sam_popubertetio_Dramski_studioPodsjetimo, Dramski studio Križevačkog gradskog kazališta s ovom će predstavom 18. srpnja nastupiti na festivalu “9. glumište pod murvom” – Mala i Velika murva u Skradinu. Riječ je o kazališnom festivalu natjecateljskog karaktera, u čijem programu ravnopravno sudjeluju profesionalne, ali i amaterske i dječje glumačke družine, dajući ovom festivalu posebnost doživljaja kroz različite vidove kazališne umjetnosti.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.