Nova stanarka koprivničkog Inkubatora želi zaposliti četiri šivačice

IMG_1937_sport_studio_m_mirjana_ivansicNakon višegodišnjeg radnog iskustva u jednoj multinacionalnoj kompaniji, Mirjana Ivanšić odlučila je u Koprivnici pokrenuti vlastiti posao.

– Mnogi bi rekli da nisam normalna jer sam u svojim godinama dala otkaz, no vidjela sam da više ne mogu niti ne želim raditi to što sam radila i odlučila sam pokrenuti vlastiti posao – kaže Mirjana.

Otvorila je obrt, Sport studio M, kojem će djelatnost biti pružanje usluge šivanja. Mirjana već ima partnera uz čiju pomoć joj se otvorila mogućnost plasmana njenih proizvoda na inozemna tržišta. Za početak, kaže, treba barem četiri iskusne šivačice, a kasnije će ih trebati sveukupno osam.

– Posla imamo već sad, narudžbe su tu. Sad treba sašiti to što je naručeno i ispunjavati daljnje uvjete. Zbog toga su mi potrebne četiri iskusne šivačice ili šivača i nadam se da ću uspjeti pronaći kvalitetne zaposlenike – kaže Mirjana.

IMG_1939_sport_studio_m_mirjana_ivansicMirjana je obrt odlučila smjestiti u zgradu Poduzetničkog inkubatora na Tarašćicama u Koprivnici. S direktoricom Koprivničkog poduzetnika d.o.o. Martinom Golčić potpisala je ugovor o korištenju prostora.

– Znam da će u početku biti malo teže jer moram naći kvalitetne šivače kako bi mogli odraditi posao. Ali jednom kad krene, mislim da neće biti problema – kaže Mirjana.

Dodaje kako je jako zadovoljna što joj je tim Koprivničkog poduzetnika na raspolaganju za savjete oko detalja vezanih za pokretanje poslovanja o kojima inače ne bi vodila brigu.

– Kao poduzetnička potporna institucija, stojimo na raspolaganju kako vama, tako i drugima koji žele pokrenuti vlastiti posao. Hrabro ste odlučili pokrenuti vlastiti posao i mi smo tu da vam pomognemo savjetima i stručnom pomoći kad zaškripi. Kako ste već našli kupca za svoj proizvod, uopće ne sumnjam da ćete uspjeti – rekla je Martina Mirjani.

IMG_1938_sport_studio_m_mirjana_ivansic

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.