Prijave štete od elementarne nepogode

Izvor fotografije: pticica.com
Jutarnji Mraz
Izvor fotografije: pticica.com

Zbog vremenskih nepogoda uzrokovanih mrazom u periodu od 25. travnja do 2. svibnja 2016. godine na području Grada Križevaca nastale su velike štete na višegodišnjim nasadima voćarskih kultura, vinograda i povrća. Slijedom toga Župan Koprivničko-križevačke županije proglasio je 5. svibnja elementarnu nepogodu mraz za područje Grada Križevaca.

Elementarna nepogoda za područje Grada Križevaca proglašava se za voćarske kulture (jabuka, šljiva, orah, višnja, breskva, nektarina, trešnja, lijeska, kruška), vinograde i povrtne kulture na otvorenom.

Mole se poljoprivredni proizvođači sa područja Grada Križevaca, da dođu prijaviti štetu u prostorije Gradske uprave Grada Križevaca, I. Z. Dijankovečkog 12 u Info ured, od 10. svibnja do zaključno 31. svibnja od 8,00 do 13,00 sati.

Sa sobom obavezno ponijeti osobnu iskaznicu, OIB, zapisnik o uporabi poljoprivrednog zemljišta (tzv. Zapisnik o ARKOD-u) ILI list A i B zahtjeva za potporu za 2016. godinu izdanog od Agencije za plaćanja u poljoprivredi, te IBAN žiro ili tekućeg računa. Obrasci EN-P i EN-4 su dostupni na službenim stranicama gradske uprave.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.