Večeras glazbeno-scenski hommage filmu ‘Tko pjeva, zlo ne misli’

13082548_10153784964968218_1807781449898243223_n_tko_pjeva_zlo_ne_misli_HPD_kalnik_hommageMješoviti zbor Hrvatskoga pjevačkog društva “Kalnik” organizira prvi u nizu tematskih koncerata – posvećen “najboljem hrvatskom filmu svih vremena”. Koncert sa pjesmama i insertima iz filma “Tko pjeva, zlo ne misli” održat će se u večeras u Velikoj dvorani Hrvatskoga doma u Križevcima s početkom u 20 sati. Sudjeluju: Mješoviti zbor Hrvatskoga pjevačkog društva “Kalnik”, Valentina Stručić, Ana Fortuna, Marina Novosel, Robert Lončarić, Davor Malus, te tamburaški sastav predvođen prof. Igorom Kudeljnjakom. Dirigent i aranžer je Ozren Bogdanović, a montažu inserata potpisuje Frano Homen. Ulazak na ovaj glazbeno-scenski spektakl je slobodan.

Vezano
1 komentar
  1. Gordana piše:

    Teško je naći rijeći kojima bi izrazila oduševljenje sinoćnjim koncertom “Tko pjeva zlo ne misli” održanom u Hrvatskom domu Križevci. Iskrene čestitke svim izvođaćima no posebno dirigentu mladom gospodinu Ozrenu Bogdanovič , gospođi Ani Fortuna te predivnom tenoru gospodinu Malus .
    Prelijepom izvedbom oduševili su nas i pokazali da je Pjevačko društvo – perjanica grada Križevci kojom se ponosimo. Vjerujem da bi ovakvim nastupom u mnogim gradovima Hrvatske pa i šire izazvali burne ovacije te prisutne ispunili predivnim emocijama. Hvala svim izvođaćima na podarenoj većeri.

Komentari su zatvoreni.