Crosscity Buckets 2016. – turnir u uličnoj košarci

U svom četvrtom izdanju u subotu 30. travnja održati će se u Crosscity Buckets, turnir u uličnoj košarci 3 na 3. Turnir se vraća na asfalt igrališta Gimnazije I.Z.Dijankovečkoga u Križevcima, središnje haklersko mjesto okupljanja Križevčana i ljubitelja ulične košarke. Dolazak u Križevce već su najavile ekipe iz cijele Hrvatske, dolaze timovi iz Zagreba, Zadra, Bjelovara, Koprivnice, a prijave su još uvijek otvorene iako je ostalo jako malo mjesta za nove timove. Ove godine novost je i mini turnir za uzrast do 18 godina.

Streetball WEB

Za najbolje timove osigurane su novčane nagrade, medalje i pehari. Za sve natjecatelje osigurano je osvježenje i majice. Cijeli turnir upogonjen je odličnom muzikom te dobrom zabavom i popratnim programom poput natjecanja u tricama te natjecanja u šutu sa centra. Prijaviti se možete još uvijek na telefonski broj 0915796465 te na email: dhrlec@gmail.com. Kotizacija je 80 kuna i taj iznos ulazi u nagradni fond.

Crosscity Buckets održava se u sklopu manifestacija Križevačko & Domaće – Dani Križevačkog Piva koji se od 29. travnja do 1. svibnja održava na igralištima Gimnazije I.Z.Dijankovečkoga u Križevcima.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.