Četvrto izdanje ESPR-a u Klubu Kulture

12977128_1602668326718897_1173609315172894561_o_Espr_eat_sleap_party_repeat_2016Ove će se subote, sada već tradicionalno, organizirati još jedan „Eat, Sleep, Party, Repeat“ koji sa sobom nosi brojna sportska natjecanja, predavanja te tulum bez turbo-folka.

Sutra u 18 sati u Srednjoj školi Ivan Seljanec predavanje će održat Ivona Nemčić, a govorit će o bodybuildingu i zdravoj prehrani.

Pikado, stolni tenis i nogomet igraju se u petak s početkom u 13 sati, dok se ulična košarka, nogomet i odbojka igraju u subotu na gimnazijskom igrališu u 10 sati. Za sve sportove se treba prijaviti.

Ono što sve najviše zanima je party u Klubu Kulture, gdje će se za dobru atmosferu pobrinuti DJugde. Kao što je običaj, sav novac od kotizacija, tombola i upada ide u dobrotvorne svrhe.

Na službenom Facebook događaju možete pratiti raspored predavanja i turnira.

”Eat, Sleep, Party, Repeat” je inicijativa križevačkih srednjoškolaca pokrenuta s ciljem edukacije, promocije zdravog života, pružanja glazbene alternative mladima te poticanje međuškolskih prijateljskih odnosa.
Ostali ciljevi inicijative su promocija kulturnih, sportskih i neformalnih okupljanja te organizacija istih, promocija mladih umjetnika (slikara, fotografa, glazbenika i sl.), pomoć organizacijama i/ili učenicima koji se teško školuju putem dobrotvornih akcija.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.