U Klubu kulture održana Mala radionica govorništva

IMG_5982_radionica_govornistvo_culture_shock_festival_2016Tijekom dvije subote, 19. i 26. ožujka, u sklopu 12. Culture Shock Festivala održana je Mala radionica govorništva. Studenti fonetike na Filozofskom fakultetu u Zagrebu – Kim Novak-Cesarec, Ivona Štajminger i Darko Crnolatac u popodnevnom terminu od 15 do 17 sati proveli su polaznike kroz osnove komunikacije i argumentacije.

IMG_6058_radionica_govornistvo_culture_shock_festival_2016Tema prve radionice bila je neverbalna komunikacija. Dobro pripremljeni predavači, pokazali su nam razne trikove kako tumačiti govor tijela i razne gestikulacije te kako ostaviti dobar dojam u poslovnom okruženju, posebice razgovoru za posao.

IMG_6486_radionica_govornistvo_culture_shock_festival_2016Na drugoj radionici govorilo se o argumentacijskim pogreškama. Na temelju video isječaka (većinom hrvatskih političara) Kim i Ivona pokazale su najčešće argumentacijske pogreške kod javnih govornika, kako ih izbjeći te polaznike provele kroz vježbu prepoznavanja istih.

IMG_6517_radionica_govornistvo_culture_shock_festival_2016Kroz dva održana termina, petnaestak polaznika imalo je priliku poboljšati svoje komunikacijske vještine i naučiti mnoge lako primjenjive trikove koji će njihove govorničke i argumentacijske vještine sigurno podići na višu razinu.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.