Ususret izložbi ‘Križevci okom kamere’ – foto radionica portreta za mlade

12795076_1848355615391412_5898557255670532037_o_foto_Radionica_Irma-VargicProšlogodišnja pobjednica izložbe “Križevci okom kamere” Irma Vargić poziva sve zainteresirane ljubitelje fotografije s obje strane objektiva na radionicu portreta, koja će se održati u petak 25. ožujka u Srednjoj školi „Ivan Seljanec“ Križevci s početkom u 16 sati. U nastavku donosimo cjeloviti tekst poziva.

Dragi ljubitelju fotografije,

Nosiš fotić gdje god išao? Mobitel ti je vječno prazan i uvijek zaostaješ za svojom ekipom jer si vidio baš zanimljiv prizor i morao si ga fotkati? Gledaš svijet drugim očima i voliš zalediti uspomenu pomoću fotografije? Voliš se družiti i upoznavati nove ljude? Onda je ovo nešto što će te zanimati.

Bliži nam se Dan grada (24.4.), a time i izložba „Križevci okom kamere“.

Odazovi se na moju radionicu portreta i nauči pravila fotografiranja portreta, komunicirati s modelom i još mnogo toga!

Slobodno pitaj mene i moju kolegicu Anu sve što te zanima, a nakon radionice nam možeš poslati svoje fotografije i pomoći ćemo ti u odabiru fotografije za izložbu, ako želiš izlagati.

Evo i Anine stranice, moraš ju lajkati!

Ova radionica je organizirana s ciljem popularizacije portretne fotografije među mladima, besplatna je i nećeš zažaliti što si došao (a znam da doma umireš od dosade jer su praznici).

Dragi modeli,

Ne znam kako je biti model, ali zato će tu za tebe biti moja prijateljica Mihaela da ti da par savjeta. Dakle, ako se želiš okušati u modelingu i/ili trebaš novu profilnu, ne propusti ovu priliku!

Prijave pošaljite u inbox stranice irma.jpg.

Vidimo se u Srednjoj školi „Ivan Seljanec“ Križevci u 16:00, nemoj zaboraviti svoj fotoaparat (ili mobitel, kako želiš).

Vezano

Komentari su zatvoreni.