Deseti rođendan Križevačkih mažoretkinja

Križevačke mažoretkinje 10 godina rada trening

Prošlu subotu križevačke su mažoretkinje rođendanskim treningom proslavile deset godina rada. Naime, 04.02.2006. održan je prvi trening nekolicine zainteresiranih djevojaka, nakon višegodišnje stanke u radu prijašnjih Križevačkih mažoretkinja. Počasna članica i prva trenerica te generacije, Gorana Katalenić na proslavi se prisjetila početaka, a djevojke koje su se Križevačkim mažoretkinjama priključile u 2006. (Katarina Matosović, Karla Matus, Tihana Haban i Ivona Haban) primile su pehar za uspomenu i zahvalu za sve godine predanog rada.

Sve članice primile su od udruge i poklon – majicu s vizualnim identitetom Križevačkih mažoretkinja.

Križevačke mažoretkinje 10 godina rada trening

Istoga dana održana je i izborna skupština u prostorijama TIC-a, trg J.J.Strossmayera 5, na kojoj je za novi madat izabrana predsjednica Ivona Haban sa zamjenicom Tihanom Haban. Za tajnicu je ponovno izabrana Gordana Kapor, a blagajnicu Mihaela Kalamiza. Članovi Nadzorno-stegovnog odbora su Ivica Čapek, Dijana Haban te Davor Buzina.

Križevačke mažoretkinje 10 godina rada trening

Pred Križevačkim mažoretkinjama je organizacija državnog prvenstva mažoretkinja u suradnji sa savezom kojem pripadaju (SMPTH) i to 14.05. 2016., pa pozivaju sve da se u što većem broju okupe, bodre naše mažoretkinje te tako uveličaju 10. jubilarnu godinu njihovog rada.
20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.