Razvalite se od smijeha uz stand up komediju “Nos za štos”

Ukoliko volite dobar humor, stand up komediju i zanimljive pojedince koji vas nasmijavaju, Klub kulture predstavlja vam Razvaljotku. Program koji će se redovno odvijati na mjesečnoj bazi te u Križevce dovoditi najbolje hrvatske komičare. Smijeh je iskrena reakcija i dobar lijek za raspoloženje te odmak od stresa, a ujedno i dobra prigoda za izlazak.

Nakon odličnog nastupa sa ostatkom ekipe iz Studija Smijeha, Tihomir Paravina “glavom i bradom” nastupa u Klubu kulture u petak 29. siječnja sa početkom u 21.00h. Izvesti će svoj glazbeno-štosni šou program pod imenom ‘Nos za Štos’ u kojem, kako kaže, ‘Objašnjava svoje fore za razliku od mađioničara koji nikad neće otkrit u čemu je trik’ i ‘Najrađe bi nastupo okrenut kontra od publike kao dirigent al onda bi mi se smijali iza leđa’.

Razvaljiotka plakat

Tihomir Paravina dio je postave u televizijskom stand up comedy showu ‘Klub Smijeha’ koji se u jesenskoj shemi 2014. prikazivao na RTL-u 2 te dio postave televizijskog showa “STANDUP & MORE” koji se prikazuje na Comedy Central Extra.

Vrata kluba otvaraju se u 20h, kartu možete kupiti na ulazu, a program počinje u 21h. Broj ulaznica je ograničen.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.