Stand-up komedija Vlatka Štampara u nedjelju u Hrvatskom domu

Udruga K.V.A.R.K. i Pučko otvoreno učilište Križevci predstavljaju stand-up comedy show “Zabezeknut”, jednog od ponajboljih komičara na ovim prostorima – Vlatka Štampara! S istom dozom euforije, uzbuđenja i pritiska kao i prije stiže u Križevce u nedjelju, 11. prosinca 2022. u 19:00 h. Zašto zabezeknut? Zato jer vas Vlatko želi zabezeknuti stvarima koje su njega zabezeknule. Želi vas kao i do sad – nasmijati, zabaviti, šokirati, iznenaditi!

Za one koji ga nisu “probali”, Vlatko će ostati nikad pronađeno utjelovljenje svih onih suludih misli koje svatko od nas pomišlja u onom dijelu uma koji s razlogom ignoriramo. Za one koji su ga doživjeli, Vlatko je bio i ostaje ventil, pipa, sasvim suludih asocijacija koje u kombinaciji s njegovom nezamjenjivom manirom neizbježno mame smijeh.

Mjesto događaja je Velika dvorana Hrvatskog doma, početak je zakazan za 19 sati, a ulaznicu po 60 kuna možete pronaći na pretprodajnim mjestima Art Rock Caffe i Mail Boxes Etc., odnosno online putem sustava Entrio.hr.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.