Stand-up show Aleksa Curaća Šarića zbog vremenskih neprilika odgođen za nedjelju

Danas se u 20 h u sklopu programa “Ljeto u dvorištu” trebao održati stand-up show Lajnap komičara Aleksa Curaća Šarića, no zbog loše vremenske prognoze isti je odgođen za nedjelju.

“Zbog vremenskih neprilika večerašnji stand-up show “Budimo realni” selimo na nedjelju u 20 h. Kupljene ulaznice vrijede za nedjelju. Ulaznice su još uvijek u pretprodaji u Art Rock Caffe-u, a također će se moći kupiti i u nedjelju na ulazu u dvorište galerije. Hvala na razumijevanju”, poručili su iz Kluba Kulture.

Aleksov stil najbolje se opisuje kao oprezno seciranje muško-ženskih odnosa i svakodnevnih situacija u kojima je blago reći da se on ne snalazi. Stvari koje su toliko jasnije kada si odrastao, a nimalo kad si klinac su ono što već godinama obilježava Aleksov stil komedije.

Pogledati nastup od 15-20 minuta nije jednaka stvar kao uživati u cijelovečernjem nastupu gdje publika doživi puno veću dozu Aleksove životne filozofije koja ima najveću ulogu u stvaranju njegovog stand-up materijala. Nerijetko se dogodi da publika ostane iznenađena koliko su Aleksovi nastupi osobni iz jednog jedinog razloga – da se što bolje doživi njegov materijal.

Materijal koji će Aleks izvesti je sažet od materijala kojeg je izvodio u sklopu 3. Lajnap sezone (2018/19.), no dio materijala koji će biti izveden pisan je specifično za cijelovečernju izvedbu te će prvi puta biti izveden na premijeri Budimo realni.

Stand-up show počinje u 20 sati, a cijene ulaznica su 40/50 kuna.

Vezano

Komentari su zatvoreni.