Crosstown Music Festival predstavlja četvrto izdanje

Muzička scena u Hrvatskoj iznimno je bogata kantautorima koji su izvrsni, inovativni i koji zaslužuju svoj klupski prostor gdje mogu pokazati koliko vrijede. U Klubu kulture u Križevcima pronašli su idealan spoj intimnog ugođaja i topline što je iznimno bitno kako bi izvođači osjetili energiju i povezanost sa publikom te se predstavili u svom jedinstvenom stilu.

Četvrtu godinu zaredom festival je selektirao izvođače koji po prvi puta dolaze na Križevce, svatko od njih donosi svoju crtu umjetnosti i muzike a ulaz na sva događanja je besplatan. U sklopu programa biti će postavljena malena škrabica u koju možete donirati bilo kakav iznos. Nakon koncerata kreću slušaone za koje je zadužen DJ Rista koji će vrtjeti rock hitove isključivo sa vinila.
Crosstown fest 16(1)

Festival kreće u subotu 23. siječnja a prvi gost je bend Svemir. „Svemir je uglavnom prazan prostor“, piše na Facebook stranici Svemira, benda okupljenog oko zagrebačke kantautorice Zvonke Obajdin. No njen je Svemir zapravo ispunjen glazbom, koju piše i izvodi od 2009, u početku kao samostalna izvođačica, a od 2011. i kao frontwoman vlastitog benda, spajajući utjecaje koji dolaze kako iz akustike, folka i bluesa, tako i od strane punokrvnih gitarističkih bendova poput Beatlesa, Buzzcocksa ili Smithsa. U 2015-toj, Svemir je izbacio još dvije nove pjesmu („Iz daljine“ i “Zmajev dah“), kao mali uvid u ono što slušatelje može očekivati na trećem albumu, koji je u pripremi za proljeće 2016-te. Obje pjesme zavrtile su se na nizu regionalnih top lista aktualnih singlova.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.