Nova pobjeda Radnika, Križevčani i dalje prvi na ljestvici 3. HNL Sjever

Nogometaši križevačkog Radnika stigli su do nove pobjede u 3. HNL Sjever. U 10. kolu slavili su 2:1 na domaćem terenu protiv Virovitice, čime su zadržali prvo mjesto na prvenstvenoj ljestvici.

Utakmica protiv Virovitice, igrana netom poslije kiše i pod oblačnim vremenom, ponovno je privukla značajan broj gledatelja na tribine križevačkog stadiona. Sve, dakako, u skladu s epidemiološkim mjerama, zbog čega je i kapacitet tribina smanjen.

Što se same utakmice tiče, Križevčani su nakon prvog poluvremena imali vodstvo od 2:0. Pogotke su zabijali Mihael Mladen u 25. minuti, odnosno Krunoslav Srbljinović sedam minuta potom.

No, usprkos sjajnom rezultatu nakon prvih 45 minuta, u nastavku susreta gledali smo dramu. Suvajac je u 65. minuti iz kaznenog udarca smanjio na 2:1. Potom su jedanaesterac imali i domaćini, ali strijelac prvog pogotka – Mladen – bio je neprecizan s bijele točke. Time je propustio i definitivno riješiti utakmicu u korist ‘plavih’, tako da su domaći navijači do samog kraja strepili od možebitnog iznednačenja. Srećom, taj scenarij nismo vidjeli, Radnik je upisao tri boda i zadržao vrh ljestvice.

U sljedećem kolu, 11. po redu, Radnik čeka gostovanje u obližnjem Ludbregu kod Podravine.

Vezano

Komentari su zatvoreni.