Frizer slavnih dotjerivao Križevčanke

Elvir_spretan_sa_skarama.JPGFrizer Elvir Bajrić iz Londona, najavljen u križevačkoj javnosti kao stilist koji je pod svojim rukama imao i kosu supruge jednog poznatog britanskog nogometaša koji igra u Španjolskoj, zatajio je kome je sve od celebrityja nudio svoje usluge. Današnjim gostovanjem u Križevcima obradovao je međutim sve posjetiteljice salona ljepote na Strossmayerovom trgu.


Sarajevski_frizer_Elvir_Bajric.JPGOndje je Elvir došao u sklopu turneje koje frizere zaposlene u lancu salona Dama Club educira o novim smjerovima i trendovima uljepšavanja kose i vlasišta. Zaposleni su rado upijali savjete iskusnog internacionalnog stilista porijeklom iz Sarajeva, a gospođe i gospođice koje su tijekom dana navraćale u križevački salon nisu se bojale pristati i na eksperimente koji su izvođeni na njihovoj kosi.

Elvir Bajrić istaknuo je da prema svim mušterijama pristupa jednako te da ne čini razliku između onih poznatih i nepoznatih, kao, pretpostavljamo, niti onih s kratkom ili dugom kosom.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.