Glazbena škola uređuje nove prostorije

glazbena4_uredjenje_novi_prostori_2015_albert_strigaDrugom polovicom studenog na 1. katu Hrvatskog doma u Križevcima započeli su građevinski radovi na uređenju prostorija iz kojih je još proljetos iselila Gradska knjižnica “Franjo Marković”, čime je Glazbena škola Alberta Štrige dobila mogućnost proširenja u dio prostora. Uz građevinsko-obrtničke i strojarske radove na uređenju učionica 1. kata, uvodi se centralno grijanje i uređuje sanitarni čvor:
– Radovi zasad obuhvaćaju četiri učionice – dvije za teoretsku nastavu, jednu za individualnu nastavu i jednu za skupno muziciranje, a već početkom sljedeće godine nadamo se nastavku i uređenju još tri učionice, istaknula je ravnateljica glazbene škole Branka Špoljar.

glazbena2_uredjenje_novi_prostori_2015_albert_strigaPrema informacijama iz gradske uprave, vrijednost građevinsko-obrtničkih radova iznosi 135.862,50 kuna, a strojarskih 88.571,25 kuna, financirani su većim dijelom iz gradskog proračuna te se njihov završetak očekuje 22. prosinca:
– Završetkom ovih radova četiristotinjak učenika glazbene škole, od predškolaca i glazbenog vrtića pa do srednje škole, dobit će više prostora za rad i to u godini kada Škola slavi 70 godina, zaključuju u gradskoj upravi.

glazbena1_uredjenje_novi_prostori_2015_albert_striga

Vezano

Komentari su zatvoreni.