Obavijest o naplati parkiranja

Parking Križevci - parkiranje naplata

Iz gradske uprave stigla je obavijest za građane da od 01.12.2015. godine ponovo počinje naplata parkiranja u gradu Križevcima. Godišnje i polugodišnje parkirne karte izdane od bivšeg koncesionara vrijede.

Parkiralište na Trgu bana Lackovića uređeno je ove godine u okviru projekta ”BA biking”, kojega sufinancira Europska unija kroz IPA prekogranični program Mađarska-Hrvatska 2007.-2013. te se parkiranje na navedenom parkiralištu ne naplaćuje.
 
 
 
 
 

Možda vam se svidi
  Subscribe  
Obavijesti me o
OGORČENI GRAĐANIN
OGORČENI GRAĐANIN

Dvorac d.o.o. Mladine, susjedi od grad…., vlasnici Deduš i Čapek, prihod u 2013 1.200.000,00 Kn, pametnom dosta. Postavlja se pitanje ko plaća uređenje parkirnih mjesta, a tko “pobire vrhnje” od parkinga. Zdravorazumski, koncesionar može zadržati 20% prihoda, ostatak gradu, samo je caka u tome da se omogući pojedincima kapitalna dobit koja se poslije mora malo zaliti i zajisti s ekipom, u biti kapitalizam za stoku sitnog zuba………..

tomba
tomba

kaj i ono na starom placu se naplaćuje…nije asfaltirano,nisu izvučene crte itd. itd….sramota

presvetli
presvetli

Nakon kaj je grad (pretpostavljam zakonito) našel koncesionara (valjda istoga jer novi bi delal na svojo infrastrukturi), pretpostavljam da je info pušten u lokalnim NN , ali sa 01.12. još nije prošel vakacio legis tak da kazne naplačene 01. su upitne zakonitosti

IH
IH

BA Biking projekt pa uređeno parkiralište za aute? Jel zna netko gdje se može naći tekst i budžet tog projekta tj. na što je bilo planirano trošenje novaca? Ovo mi se čini da ne ide baš skupa…

ivan ivek
ivan ivek

Jer su uhljebi opet došli do parkirališta uređenih našim novcem pa opet mogu derati građane…