Samo večeras u Križevcima, nastup ponajboljih hrvatskih komičara

Stand up comedy

Iz programskih redova Kluba kulture najavljuju mjesečni program za studeni koji će biti u znaku njihove velike obljetnice. Naime, već je 10 godina prošlo od 2005. kada je udruga K.V.A.R.K. i službeno otvorila prostor koji je svojim radom započeo novu kulturnu eru u gradu Križevcima. S obzirom da je u subotu dan predizborne šutnje, vrijeme da se malo odmorite od politike uz vrhunski stand up nastup ponajboljih hrvatskih komičara.

U Križevce 07. studenoga dolazi ekipa Studio Smijeha u sastavu Tihomir Psihomir Paravina, Domagoj Pintarić, Marina Orsag i Saša Turković. Ulaznice za ovaj događaj koštaju 30 kuna i mogu se naći u pretprodaji u Art Rock Caffeu. Nastup počinje u 21 sat a ulaznice možete kupiti i na samom ulazu prije početka ukoliko ih ostane jer u prodaji je limitran broj karata.

standup

Više o izvođačima:

Tihomir Psihomir Paravina
Dolazi iz Dubrave i komičar je koji objašnjava svoje fore za razliku od mađioničara koji Vam nikad neće reć u čem je štos. Toliko dugo je za mikrofonom da bi trebao plaćat pretplatu. Služi se klavirom. Htio bi imati dim mašinu da može nestat s pozornice. Tvrdi da se može “izgorit” i pod reflektorima isto ko pod suncem.

Marina Orsag
Veliko je dijete u maloj odrasloj osobi. Vječiti Petar Pan i osoba koja se hrani smijehom i pozitivom publike. I svjesna je toga da ne nastupa na pozornici kao stand up komičarka, imala bi velikih psihičkih problema. Ovako ima samo malih. Za čokoladu prodala bi sve, a mota ljude oko sebe istom brzinom kojom mota.

Domagoj Pintarić
36-godišnji je komičar iz Zagreba.
Stand-up komediju smatra dobrom terapijom za sve ono što ga u svakodnevnom životu strahovito živcira, od reklama i serija do kulinarskih emisija, situacija u tramvajima i trgovinama, diskriminacije i drugačijih životnih stilova, sporta i globalnih urota multinacionalnih korporacija i banaka s ciljem porobljavanja ljudi i koloniziranja Zemlje vanzemaljskim entitetima te tv programa općenito.

Saša Turković
Najstariji (godinama a ne stažem) stalni komičar studija smijeha … fore izvodi brzo jer osjeća da mu nije ostalo još puno vremena. Otac je troje djece (barem prema službenim dokumentima) koje, na njihov užas i usprkos njihovu negodovanju, često spominje u svojim nastupima.
Preko dana vodi vlastitu tvrtku, a navečer odlazi na nastupe u studijo smijeha – ženi laže da ide na terapiju za vodu u koljenu. Osim stand up-om, bavi se life coachingom i motivacijskim govorništvom što dovodi do učestalih zabuna …
nakon nekih njegovih izjava publika nije sigurna dali bi se trebala smijati ili odraditi trening u teretani. Nastojimo mu dati priliku da nastupa što ranije jer nakon što popije svoje ljekove za reumu u 22h … teško ostaje budan.

Vezano

Komentari su zatvoreni.