Priopćenje Živog zida KC-KŽ

Živi zid je u kampanju na području Koprivničko-Križevačke županije ušao čistog obraza i čistih ruku te će ju demokratski provesti do kraja. Našim članovima i simpatizerima je IZRIČITO naloženo da je svako uništavanje imovine drugih stranaka (letaka, plakata), grafitiranje i nečasno djelovanje nepoželjno.

U Križevcima HDZSDP ima promotivnog materijala u vrijednosti više tisuća eura i NITI JEDAN nije potrgan niti prelijepljen od naših ljudi.

S druge strane, ti koji nas prozivaju vandalima i anarhistima, svoje kampanje provode maksimalno prljavo i nečasno. Meni kao predsjedniku ogranka su od početka kampanje tri puta bušene gume na automobilu, moje ljude se verbalno maltretira i prijeti im se, a u privitku šaljem fotografije kao dokaz tome kako HDZHSS provode kampanju što se tiče promotivnih materijala – lijepljenjem plakata na prometne znakove.

Također, opcija HDZHSSSDP si dopušta vandalizam, uništavajući naš jedini billboard u gradu. Zanimljivo, to je trenutno jedini zašarani plakat u gradu.

Očitovanje o ovakvim anarhističkim i nečasnim metodama tražim od nadležnih: grada Križevaca i gradonačelnika Branka Hrga, HAC-a Varaždin te PU Koprivničko-Križevačke.

Ivan Pokupec, prof.
Živi zid Koprivničko-Križevačke županije

Priopćenje Živog zida KC-KŽ

Priopćenje Živog zida KC-KŽ

Priopćenje Živog zida KC-KŽ

Možda vam se svidi
  Subscribe  
Obavijesti me o
Ivan
Ivan

Živi Zid ima moj glas. Sa njima odmah propadamo, dok sa hdzsdp to traje već 25 godina. Bolje odmah propasti nego umirati polako i u agoniji

Željko Car
Željko Car

strasno je ko je na njemu

Antidemagog
Antidemagog

Je, ja sam videl Devčića, Hrga i Majdaka jučer navečer kak skupa bauljaju po gradu i sprejaju plakate od Živog zida.
😀

Zgleda da mali Pokupec kopira Pernarove eksces metode da dobije malo medijskog prostora.
Tipična ŽZ propaganda – kako s jednim plakatom privući pažnju.
Naivno ko i njihov program:
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=853945

Za par dana imali bi Boliviju u EU !

Valentina Kovač
Valentina Kovač

To je strašno. Sad od tog plakata uopće ne vidiš da si u kružnim toku.. Ajme,smijeha.. 🙂