Izbornik
FacebookTwitterGoogle+RSSYouTube

Priopćenje Živog zida KC-KŽ

Živi zid je u kampanju na području Koprivničko-Križevačke županije ušao čistog obraza i čistih ruku te će ju demokratski provesti do kraja. Našim članovima i simpatizerima je IZRIČITO naloženo da je svako uništavanje imovine drugih stranaka (letaka, plakata), grafitiranje i nečasno djelovanje nepoželjno.

U Križevcima HDZSDP ima promotivnog materijala u vrijednosti više tisuća eura i NITI JEDAN nije potrgan niti prelijepljen od naših ljudi.

S druge strane, ti koji nas prozivaju vandalima i anarhistima, svoje kampanje provode maksimalno prljavo i nečasno. Meni kao predsjedniku ogranka su od početka kampanje tri puta bušene gume na automobilu, moje ljude se verbalno maltretira i prijeti im se, a u privitku šaljem fotografije kao dokaz tome kako HDZHSS provode kampanju što se tiče promotivnih materijala – lijepljenjem plakata na prometne znakove.

Također, opcija HDZHSSSDP si dopušta vandalizam, uništavajući naš jedini billboard u gradu. Zanimljivo, to je trenutno jedini zašarani plakat u gradu.

Očitovanje o ovakvim anarhističkim i nečasnim metodama tražim od nadležnih: grada Križevaca i gradonačelnika Branka Hrga, HAC-a Varaždin te PU Koprivničko-Križevačke.

Ivan Pokupec, prof.
Živi zid Koprivničko-Križevačke županije

Priopćenje Živog zida KC-KŽ

Priopćenje Živog zida KC-KŽ

Priopćenje Živog zida KC-KŽ