Stand Up Comedy Show: STUDIO SMIJEHA

Slavimo 10 godina kluba. Cijeli mjesec studeni. Prvi u nizu programa – želimo vas nasmijati, razveseliti, opustiti. Dovodimo neke od najboljih hrvatskih komičara i to na dan predizborne šutnje. Ne znamo ni sami kako će to završiti, ali očekujemo prekomjerne doze smijeha.
Subota 07.011.2015.| Klub kulture Križevci | 21:00Stand Up Comedy ShowSTUDIO SMIJEHAUlaz: 30 kuna

Tihomir Psihomir Paravina
Dolazi iz Dubrave i komičar je koji objašnjava svoje fore za razliku od mađioničara koji Vam nikad neće reć u čem je štos. Toliko dugo je za mikrofonom da bi trebao plaćat pretplatu. Služi se klavirom. Htio bi imati dim mašinu da može nestat s pozornice. Tvrdi da se može “izgorit” i pod reflektorima isto ko pod suncem.
Marina Orsag
Veliko je dijete u maloj odrasloj osobi. Vječiti Petar Pan i osoba koja se hrani smijehom i pozitivom publike. I svjesna je toga da ne nastupa na pozornici kao stand up komičarka, imala bi velikih psihičkih problema. Ovako ima samo malih. Za čokoladu prodala bi sve, a mota ljude oko sebe istom brzinom kojom mota.
Domagoj Pintarić
36-godišnji je komičar iz Zagreba.
Stand-up komediju smatra dobrom terapijom za sve ono što ga u svakodnevnom životu strahovito živcira, od reklama i serija do kulinarskih emisija, situacija u tramvajima i trgovinama, diskriminacije i drugačijih životnih stilova, sporta i globalnih urota multinacionalnih korporacija i banaka s ciljem porobljavanja ljudi i koloniziranja Zemlje vanzemaljskim entitetima te tv programa općenito.
Saša Turković
Najstariji (godinama a ne stažem) stalni komičar studija smijeha … fore izvodi brzo jer osjeća da mu nije ostalo još puno vremena. Otac je troje djece (barem prema službenim dokumentima) koje, na njihov užas i usprkos njihovu negodovanju, često spominje u svojim nastupima.
Preko dana vodi vlastitu tvrtku, a navečer odlazi na nastupe u studijo smijeha – ženi laže da ide na terapiju za vodu u koljenu. Osim stand up-om, bavi se life coachingom i motivacijskim govorništvom što dovodi do učestalih zabuna …
nakon nekih njegovih izjava publika nije sigurna dali bi se trebala smijati ili odraditi trening u teretani. Nastojimo mu dati priliku da nastupa što ranije jer nakon što popije svoje ljekove za reumu u 22h … teško ostaje budan.

Izvor: Klub kulture Križevci

Vezano

Komentari su zatvoreni.