‘Django Reinhardt Legacy Project’ sutra puni ‘Veliki Lisinski’

All_Stars_Gypsy_Band_present_Django_Reinhardt_Legacy_Project-costel_nitescu_600Velikani gypsy jazza, gitaristi Stochelo Rosenberg i Mozes Rosenberg, violinist Costel Nitescu i harmonikaš Dominique Paats, u suradnji s domaćim snagama, gitaristom Matom Matišićem i kontrabasistom Juricom Štelmom, vode nas u predratni Pariz. Između dva svjetska rata, jedan od najvećih gitarista svih vremena,  Django Reinhardt zaludio je Parižane gypsy swingom, glazbom koja se svirala i na koju se plesalo bez predaha. Gypsy scena i danas je vrlo živa u gradu svjetlosti, a njezini zvuci ispunjavaju brojne pariške klubove.

All_Stars_Gypsy_Band_present_Django_Reinhardt_Legacy_Project-MozesOvaj koncert o kojem će pričati ne završava po završetku koncerta jer za VIP goste se priprema koktel, prezentacija knjige Stochela Rosenberga na engleskom jeziku na 140 stranica s nikada objavljenim nosačem zvuka, za ljubitelje Djangove muzike. Za VIP goste Rosenberg će odsvirati nekoliko pjesama i potpisivati knjigu koja će za ovu priliku biti po povoljnijoj cijeni, za 320 kuna s CD-om. Rezervacije su moguće na bior.hr@gmail.com.

All_Stars_Gypsy_Band_present_Django_Reinhardt_Legacy_Project-Stelma_JuricaUlaznice za koncertni spektakl “All Stars Gypsy Band present Django Reinhardt Legacy Project”, koji će se održati u srijedu 4. studenog 2015. godine s početkom u 20 sati, mogu se nabaviti na Ulaznice.hr po po cijenama 120, 150 i 220 kuna (standard) te 320 kuna (VIP). 10% popusta za članove Jazz kluba Zagreb, pretplatnike Jazz.hr-a, pretplatnike Lisinski subotom, članove HGU-a, učenike, umirovljenike i studente. 20% za osobe s invaliditetom i skupne posjete. Svi popusti vrijede isključivo za kupnju jedne ulaznice, osim popusta za osobe s invaliditetom gdje popust vrijedi i za njihovu pratnju. Popusti se ne zbrajaju!

Vezano

Komentari su zatvoreni.