Pjesma srednjoškolca Nikice Milića najbolja na ‘Galovićevoj jeseni’

  ucenik_Srednja_gospodarska_ skole_Krizevci _Nikica_Milić

Učenik drugog razreda Srednje gospodarske škole Križevci, smjer poljoprivredni tehničar fitofarmaceut, Nikica Milić je u subotu 24. listopada pobijedio na Međunarodnom festivalu književnosti Galovićeva jesen. U dvorani Domoljub u Koprivnici Milić je u pratnji mentorice Enise Blašković-Gagro i ravnatelja škole Tonija Svobode prisustvovao programu Galovićevih jeseni i proglašenju pobjednika, na kojem je osvojio nagradu Mali Galović za najbolju pjesmu.

ucenik_Srednja_gospodarska_ skole_Krizevci _Nikica_Milić

Učenik je dobio pohvale od povjerenstva za svoju pjesmu „Zakaj sem stih“ uz želje da nastavi s književnim radom i da se slobodno javi u Društvo hrvatskih književnika. Da pjesma i autor imaju dušu reklo je prosudbeno povjerenstvo koje se za Nikičinu pjesmu jednoglasno odlučilo.

Kniževna manifestacije Galovićeva jesen se tradiocionalno održava od 1994. godine u čast Frana Galovića (1887.-1914.). Od 2011. prerasla je u međunarodni festival književnosti na kojem sudjeluju autori iz mnogih zemalja.

– Ova nagrada je još jednom pokazala svestranost naših učenika. Nikici i svim našim učenicima želimo uspjeh na svim poljima na kojima sudjeluju, poručili su iz Srednje gospodarske škole Križevci.

ucenik_Srednja_gospodarska_ skole_Krizevci _Nikica_Milić

20 godina CSF
Vezano
2 komentara
  1. Nikica Milić piše:

    Hvala razrednicee!
    😀

  2. Ruža Zlatar piše:

    Bravo!?

Komentari su zatvoreni.