Halloween – maskirani tulum u Klubu kulture

Klub kulture i Inicijativa Eat, Sleep, Party, Repeat – ESPR ove godine ujedinjuju snage i predstavljaju vam najmračniji, najglasniji, najstrašniji, ukratko – najluđi helovin tulum u Križevcima u subotu 31. listopada od 22 sata.

Za DJ pultom selekciju bira:
Skavillian Sound (ex. DzonSkaVolta) – klupski rezident koji voli Bob Marleya, Tupac Shakura i Johnny Casha. U zadnje vrijeme UK house, garage i drum’n’bass uzimaju sve veći termin u setovima stoga granica nema ili su vrlo tanke. Kokteli lakozapaljivih rock i hiphop hitova sa puno elektronike i bass muzike pretvaraju i najiskuliranije likove u zombije.

10906445_554867598011061_8232185817533717401_n

ESPR ekipa posebno će pripremiti interijer kluba za ovu prigodu i pretvoriti će podrumski prostor u vašu noćnu moru iz koje se budite nasmiješeni drugog jutra i želite još. Inicijativa ESPR priprema i posebnu priliku za sve koji su lijeni, nisu kreativni ili im se jednostavno neće zezati – OBOJI LICE STOL. Dođite do kluba dovoljno rano i uz donaciju možete obojati svoje lice u neke od najbolesnijih ideja koje vam padnu na pamet. Sav prihod ide za klub Maslačak pa time zapravo i radite humanitarnu stvar.

Za najbolje maskirane posjetitelje osigurane su i lijepe nagrade od sponzora događanja:

1) Prvo mjesto dobiva večeru za dvoje (pizza + 0,5L pivica) u restoranu Tomislav.
2) Drugo mjesto donosi popularnu „žirafu“ Križevačkog piva.
3) Trećeplasirani maskirani natjecatelj dobiti će specijalno halloween slatko izdanje od Pekarstva Šarić.

Sve tri maske dobivaju i besplatan ulaz u klub na događanje po izboru.

Vezano

Komentari su zatvoreni.