Teatar KVARK u novoj potrazi za glumcima

Teatar KVARK pokrenula je udruga K.V.A.R.K. i redatelj Boris Čataj kao jedan od svojih novijih projekata koji se oslanja na vlastitu kazališnu produkciju i teatar u gradu Križevcima, mjestu bez vlastitog autorskog kazališta. Kako bi ispunili taj prazan prostor u gradu čija kultura ne miruje već pomiče granice i traži svoje nove prostore, stvara se teatar i želi se oformiti glumački ansambl, poticati mlade, talentirane glumce i glumice u besplatnu Školu glume kao i organizirati kroz godinu nekoliko predstava u vlastitoj produkciji uz redovita gostovanja u Klubu kulture. Nakon nekoliko otvorenih prijava i audicija, raspisan je novi krug prijava za svu zainteresiranu javnost koja ima afiniteta prema kazalištu.

Prijavnicu možete ispuniti klikom na sljedeći link – PRIJAVNICA

11062153_1111448148868975_3951934538703528707_o_Pod_Guillotinom_Teatar_KVARK_Boris_Cataj_by_Zdenko_Radic

Prenosimo tekst poziva na audiciju u svom izvornom obliku:

AKO ŽIVJETI BEZ LJUBAVI?

U vremenu opasne privlačnosti, ispraznosti, površnosti suvremena svijeta ipak postoji rješenje. Jedna žena i jedan muškarac, redateljica – redatelj pozivaju Vas u privlačan podrum “Kluba kulture” u centru Križevaca na audiciju Teatra KVARK.

Nudimo besplatno zadovoljstvo, prisnost, ljepotu dodira u susretu s Drugim. U neodoljivoj lakoći igre iz prizora u prizor izvrsnih tekstova, nestaje svaki osobni poraz, tjeskoba, depresija. Mjesto gdje ćete u nekoliko minuta promijeniti raspoloženja od tragičnog do komičnog. Spremni šaliti se na svoj račun i gledatelja. Ironijskim postupkom iskrenuti i ismijati pitanja o životu u vremenu bez ljubavi. Donijeti dašak vjetra bez kojeg bi pauci premrežili naše glumačko nebo.

Molimo vas, ne oklijevajte, odlučite se.
Potrebni su nam odrasli, zreli ljudi sa stavom, Žene i muškarci od 27 do 45 godina.
Uvjet: zrnce talenta, dobra memorija, nešto slobodnog vremena u tjednu (barem dva puta tjedno po dva sata)

Srdačno vaši Biljana i Boris

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.