Prometna nesreća s poginulim osobama

stop_policija_kontrola_prometa

Danas, 25. rujna, oko 15.40 sati u Svetom Ivanu Žabno u Ulici braće Radić 22 – godišnji vozač s područja Bjelovarsko-bilogorske županije upravljao je osobnim automobilom Opel Corsa, daruvarskih registracijskih oznaka u smjeru Kuštana. Vozač je vozilom iz nepoznatog razloga prešao na suprotnu stranu kolnika kada je naišao osobni automobil Hyundai, križevačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 33 – godišnji vozač, a koji je prednjim djelom vozila udario u bočnu stranu Opel Corse.

U ovoj prometnoj nesreći smrtno su stradali 22 – godišnji vozač osobnog automobila Opel Corse i 58 – godišnji putnik u istom vozilu, dok je 56 – godišnja putnica zadobila teške tjelesne ozljede opasne po život. Također, 33 – godišnji vozač osobnog automobila Hyundai lakše je ozlijeđen, a nije bio pod utjecajem alkohola.

Očevidne radnje na mjestu događaja obavila je zamjenica Općinskog državnog odvjetništva u Bjelovaru uz stručnu pomoć policijskih službenika Policijske uprave koprivničko – križevačke, koji će o ovom događaju podnijeti izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru.

Zbog obavljanja očevidnih radnji državna cesta bila je zatvorena od 16.05 do 19.32 sati, a promet se odvijao obilaznim pravcima.

 
 
 
 
 

20 godina CSF
Vezano
2 komentara
  1. Ruža Crvena piše:

    Kaj..se..kome..dogodilo

  2. Thomas Klasić piše:

    katastrofa

Komentari su zatvoreni.