Križevci.info dostupan i na ‘mobilnom kiosku’

IMG_4769_Google_Play_Kiosk_Krizevci_infoČitatelji portala Križevci.info, jedinog nezavisnog elektroničkog medija Križevaca i okolice, od sada mogu pratiti novosti iz lokalne zajednice i putem mobilne aplikacije. Volonteri neprofitne udruge P.O.I.N.T. iz Križevaca, koja je izdavač ovog neprofitnog medijskog projekta od njegovog pokretanja prije više od desetljeća, 18. travnja 2005. godine, pripremili su mobilno izdanje portala Križevci.info dostupno kroz aplikaciju Google Play Kiosk (Android verzija, iOS verzija).

IMG_4770_Google_Play_Kiosk_Krizevci_infoRiječ je o aplikaciji koja se instalira na pametni telefon, a u sebi sadrži i RSS čitač koji omogućava dohvaćanje najnovijih vijesti i detaljnih članka iz različitih izvora, koji uključuju audio i videozapise te mnoge druge značajke. Prema ocjeni portala Netokracija, dizajn ove aplikacije vizualno je vrlo privlačan, a navigacija jednostavna i intuitivna. Kao cjelovit proizvod, sa svim funkcionalnostima, Kiosk je odlična aplikacija u kojoj se na jednom mjestu agregira sav sadržaj koji vas zanima i koji želite pratiti.

IMG_4772_Google_Play_Kiosk_Krizevci_infoNakon instalacije mobilne aplikacije Google Play Kiosk, korisnici mogu izravno pristupiti mobilnom izdanju Križevci.info putem ove poveznice, zatim se klikom na kvačicu u gornjem desnom uglu (ili na opciju “Subscribe” ako se pristupa kroz web preglednik na računalu) pretplatiti na njegov sadržaj, čime Križevci.info postaje dostupan kroz izbornik “My Library” (“Moja knjižnica”).
– Mobilnim izdanjem naš portal postaje dostupan i korisnicima mobilnih uređaja na jednostavniji i pregledniji način, a sve naravno i dalje besplatno, istaknuo je realizator ovog izdanja, Mario Filipašić, volonter udruge P.O.I.N.T. koja ovih dana obilježava punih jedanaest godina djelovanja.

IMG_4771_Google_Play_Kiosk_Krizevci_info

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.