Ukrali bicikl pa ga mijenjali za ‘Ecstasy’

stop policijaPolicijski službenici Policijske postaje Križevci dovršili su kriminalističko istraživanje nad mladićima starosti 25 i 24 godine, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela krađe, prikrivanja i neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. Sumnja se da je osumnjičeni dvadesetčetverogodišnjak tijekom noći, 8. kolovoza, u Križevcima iz dvorišta obiteljske kuće otuđio bicikl, oštetivši vlasnika za više tisuća kuna. On je ukradeni bicikl dao osumnjičenom dvadesetpetogodišnjaku, koji ga je dao osobi s područja Zagrebačke županije u zamjenu za drogu ecstasy, iako je znao da je bicikl otuđen.

Također, sumnja se da je osumnjičeni dvadesetpetogodišnjak tijekom kolovoza posredovao prilikom kupnje droge ecstasy. Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela krađe, prikrivanja i neovlaštene proizvodnje i prometa drogama protiv osumnjičenika je podneseno posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru, stoji u priopćenju Policijske uprave Koprivničko-križevačke.(kž.info)

Našli mu 1,5 kg marihuane i 22 stabljike konoplje

U drugom riješenom slučaju kriminaliteta droga prigorski policajci su pronašli i oduzeli točno 1449 grama marihuane, no osim tih skoro kilogram i pol droge u njihovim rukama završile su i 22 stabljike konoplje visine od 108 do 182 centimetra. Kaznenu prijavu zbog neovlaštene proizvodnje droge zaradio je tamošnji 37-ogodišnjak.(RKC)

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.